Välj en sida

Tapetsering Motala

Vi har flera års erfarenhet i branschen inom måleri. Anlita oss för utmärkta resultat.

Tapetsering Mjölby

Lindells Måleri AB är din pålitliga partner för tapetsering i Motala. Vårt team av erfarna tapetserare är här för att hjälpa dig att förvandla dina väggar till konstverk. Vi erbjuder en mängd olika tapeter från de bästa varumärkena för att hjälpa dig att hitta den perfekta stilen som passar din personlighet och dina rum. Vår tapetseringstjänst är prisvärd och vi arbetar effektivt för att minimera störningar och ge dig ett perfekt resultat.

Vi har lång erfarenhet av tapetsering och våra tapetserare har den expertis och skicklighet som krävs för att se till att dina väggar ser fantastiska ut när vi är klara. Oavsett om du vill ha en modern eller klassisk stil, så har vi tapeter som passar dina behov och preferenser.

Små & stora uppdrag

Vårt företag är det perfekta valet för alla dina målningsbehov – oavsett om det är ett litet projekt i ditt hem eller en stor kommersiell fastighet. Vi är stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar som är anpassade efter dina specifika behov.

Vi prioriterar kunden

Vi är ett företag som sätter kunden i första hand. Vi tror att en personlig och professionell service är nyckeln till att bygga starka relationer med våra kunder, och att leverera högkvalitativa resultat som uppfyller deras förväntningar.

Vi arbetar med kvalité

Hos oss är kvalitet en högsta prioritet. Vi strävar efter att leverera målningsprojekt som är både estetiskt och tilltalande på lång sikt. Vi använder endast högkvalitativa måleriprodukter och den senaste tekniken för att se till att varje projekt utförs perfekt. 

Vill ni veta mer?